című Jirí Menzel filmet volt szerencsém látni ma délelőtt, bátran merem ajánlani mindenkinek, kíváló alkotás, cinikus is, humoros is (hajjaj), szép is, szomorú is, szórakoztat is, nem tudom, mi kellhet még? jó színészek, blabla, még azt is megtudhattuk a rendező úrtól (egy frappáns újságírói kérdésre válaszolva), hogy a főszereplő színész (Ivan Barnev, remeeek!!!:-)) füle hogyan pirul olyan tehetségesen.
ami engem inkább érdekelt az egészből (mármint a bemutatóból), az maga Jirí Menzel volt (és most már én is profin ejtem a nevét, jirzsi mencelnek), nagyon cuki figura, okos szemű, kedves bácsi, aki hajlamos udvariatlannak tűnni, pedig valójában az nem is udvariatlanság, szóval meg tudom érteni, az újságírók többsége a kaja miatt ment, ez látszott, és ez ciki volt. Jirí - remélem, nem bánja nagyon, hogy a kersztnevén szólítom, nem tiszteletlenségből, inkább elismerésem jeléül - végig türelmesen fogadta az felesleges kérdéseket (és meddig tartott a forgatás?) frappánsan válaszolt a megválaszolhatatlanra (nem félt-e az olvasók haragjától?), és egyre csak nyitogatta a szénsavmentes ásványvizes üvegeket, kortyolgatta a vizet, és néha kedvesen mosolygott, különösen, ha okos kérdést kapott (pl. a már említett füles dolog), összességében nagyon meg voltam elégedve, igen, ilyennek képzeltem. a felesége pedig nagyon csinos!
szóval mindenki menjen moziba, vigye a családot is (no, azért a gyerekeket csak módjával! cicivillanások itt-ott), és igyék sok sört! Hrabalra!

A bejegyzés trackback címe:

https://brillo.blog.hu/api/trackback/id/tr50152058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása