a Mű

Címkék: alvás rend takarítás jenci fater

2008.03.26. 18:17

ma hajnalban megszületett a Mű. (najó, nem ma hajnalban, hanem olyan dél körül, de a hajnal stílusosabb..) vért izzadtunk, szart húgyoztunk, de megszületett.
úgyhogy ma úgy döntöttem, lévén nagymamás szabad-délután, kissé rendbekapom a lakást. a könyvek már kezdték elborítani a konyhát, a cucc kezdett betemetni lassan, és a látszat ellenére én nem különösebben kedvelem a rendetlenséget. (ezt a szöveget rajtam kívül azt hiszem, senki nem veszi be, mert persze, mindenki a látszatra ad, faterék is csak hümmögnek, hogy na persze, úgyhogy nem is vitatkozom velük; egyelőre még, ha sokáig is eltart, de mindent megtalálok - csak tudni kell, hol keressen az ember:) viszont a lomtalanítást idén először -- várom! és nem csak azért, hogy végre mehessek guberálni.. hihi. újabb rossz szokás, amiről le kéne szokni. azért az a játékgépes üveg-fedőlap jó szerzemény volt, meg kell hagyni..)
jah, fater kérte - mint lelkes blogolvasóm:) -, hogy feltétlenül örökítsem meg a mozgalmas húsvéti eseményeket. meg fogom, nyugalom, csak eddig a flow-csírák el voltak foglalva.
hmm.
szánalmas ösztönlény vagyok, de csak az alvásra tudok gondolni. ma délután már majdnem sikerült hozzájutnom egy kis pihenőhöz, amikor a szomszédban valaki olyan allergiás tüsszentő-rohamot kapott, hogy majdnem felpattantam, hogy átmenjek és a kezébe nyomjak egy adag zsepit meg némi hisztamint.. amikor már vagy századszorra tüsszentett egy jó ízeset (persze, papírvékony falak..), a zsepi helyett elkezdtem fejszén gondolkodni... ehh, na, majd este. house után bevágok egy giga-munkát.

A bejegyzés trackback címe:

https://brillo.blog.hu/api/trackback/id/tr67397917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása