helyzetjelentés, 1.

2007.07.07. 12:01

a szobákban felporszívóztam, amit látszólagos rend erősít, kb. fel is mostam, jöhet a többi helyiség (fürdő, konyha, előszoba). egész határozott flow-csírák kezdenek felbukkanni. talán még pólót csinálni is lesz kedvem délután?? hahh!
sőt. megkapaszkodni! lehet, hogy még port is fogok törölni! pedig azt hiszem, ez a legértelmetlenebb dolog, amit valaha is kitaláltak. ide-oda taszigálni a port, amíg kellően felkavarodik és eloszlik a levegőben, majd egyenletesen lerakódik újra (kivéve, amit az ember a nagy munkában be nem szippant, jó mélyre). ha sütne a nap, még látszódna is a levegőben, hogyan szállingóznak a kis porszemcsék.

addig is, egy újabb csésze életmentő-, flow-csíra növesztő kávé. hm. csak ne kéne vasalni. woody összes inge ott lóg már a szárítón... hihi nademajd, ha jönnek azok a csírák, majd azt is!

A bejegyzés trackback címe:

https://brillo.blog.hu/api/trackback/id/tr20113432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása