hát, ma megvolt az uh. kiderült -minő meglepetés!-, hogy maradt kő az epevezetékben, úgyhogy fater már le is zsírozta vmi profi tükrözőemberrel, hogy hozzá megyek epetükrözésre. természetesen majd beszámolok.
állítólag ez pech. mert hogy nem szokott az epevezetékben kő maradni. hát, nekem maradt. azon gondolkodom, lehet, hogy a hátamra van írva krva nagy betűkkel, hogy LÚZER, csak én még nem vettem észre!?
mindenesetre erősen gondolkodom, hogy a blogot átalakítom egy mártírkodó-betegség-bloggá, ahol az összes siralmaimat és kínlódásaimat még ennél is hosszabban és részletesebben kifejteném. (lenne külön rovat a szaftos vizsgálati eljárásoknak!!) és akkor végre helyet kaphatnának az egyéb nyavalyáim, olyanok is, amikről még nem is tudok, viszont kideríthetném őket, ha megfelelő mennyiségű vizsgálatra járnék el csak úgy.
szomorú hír viszont, hogy -mivel egy gagyi ultrahanggal megtalálták a zavar okát- nem megyek mri-re. hüpp-hüpp. gondolkodom, ne járjak-e orvosról orvosra vmi "rejtélyes" tünettel, hogy aztán végül vki beutaljon?? jó lenne vmi képalkotó eljárással gyorsan rögzíteni testem jelen állapotát, hogy legyen az elkövetkezendő éveimre összehasonlítási alapom. ha netán kezdenék butulni. vagy valami. arról nem is beszélve, mennyire izgi lehet látni a saját testemet belülről??

A bejegyzés trackback címe:

https://brillo.blog.hu/api/trackback/id/tr46256530

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Magyar Beteg 2007.12.29. 12:47:20

Kéretlen szemek nézik a hüvelynyílásodat... (kukkolás vagy tanoncképzés?)Kedves visszatérő olvasóm Dalma sztoryját közlöm most (vágás nélkül természetesen) ami egy újabb példa a mérhetetlenül kultúrálatlan egészségügyi ellátásra magyarországon. Ime: "Év…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása