kétballábas létemre egész élvezetes egy órát "szteppeltem" ma végig; ma volt a nyílt nap, úgy is 1000 éve szerettem volna, hát miért is ne? és tényleg - ugyan olyan jó, mint a filmekben!:-) bár azt még egyelőre nem értem, hogyan is kell ezt 'lazán' csinálni, dehát a látszat ellenére Donald O'Connor se spontán nyomja, szóval elszontyolódás helyett inkább belevágok, jövő hét kedden. mondjuk még kérdéses, az öregasszonyokat meghazudtoló memóriám hogyan fogja bírni; ha nem tapadok minden szememmel és figyelmemmel az oktató lábára, számomra követhetetlen, pák-pák-pák-pák, és jobb láb, figyelj a testsúlyra és hasonlók, mindenesetre önismeretre és lazításra jó lesz. no meg itthon, ha senki sincs a közelben, majd a konyhakövön kiélem magam:-)

ja, nem is mondtam, belmondo-doki (határozottan kedvelem. viszont tüzetesebben megnéztem a fickót, és nem hasonlít belmondora, csak a fílingje, de az nagyon..) hozzá sem nyúlt pénteken epecucchülythelyhez, szépen alakulok, úgyhogy hurrá-hurrá, látni vélem az alagút végét.

és "állásom" is van, szerdán kezdek, vegyes érzésekkel, önkéntes alapon, meglátjuk, tanulni biztos fogok belőle, és ez fontos szempont, csak hát 6kor kell kelnem, mert baromi messze van a hely, és a korán kelés, mint tudjuk, nem tartozik az erősségeim közé, mondhatni a gyengeségeim közé tartozik, úgyhogy a lakás összes ébresztő-szerkezetét csatasorba kell állítanom, ha nem akarok _megint_ valami fontosról elaludni. majd előtte este jól odakoncentrálok, állítólag az segít.

na megyek, visszalazulok. üdv!

A bejegyzés trackback címe:

https://brillo.blog.hu/api/trackback/id/tr36166064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása