csajom! első felvonás

Címkék: csajom

2008.04.20. 00:44

kedves csajom.
engedd meg, hogy kedveskedjek neked, ezekkel a CSUDÁLATOS és ÍZLÉSES, de mindannyiszor CUKIMUKI képekkel! mint bizonyára tudod, életed legcsodálatosabb időszakához érkeztél. a csöppnyi kis csoda, amely benned fejlődik, te és párod életét bearanyozza majd, és szíveteket minden percben melegséggel fogja eltölteni. nagyszerű időszak ez, amikor érzed, hogy szíved alatt ott hordod azt a piciny kis életet, és tudd - a megannyi gondoskodás és sok fáradság nem lesz hiába! meglátod, hogy bár néha nem lesz könnyű, szerelmetek gyümölcse mézként csurgatja be életetek minden napját. tedd a kezed a pocakocskádra, dőlj hátra, és engedd, hogy ezek a varázslatos képek megérintsenek, és felkészítsenek azokra a végtelen örömökre, amelyek rád várnak!
(és küldd ezt tovább kétmillióhatszázháromszor, nehogy vérhányó, gennyfakasztó pestisben dögöljön meg mindenki.)































(csajom: gondolom, nem kell magyarázni. mivel te feltehetőleg távol tartod magad az olyan emberektől, akiktől jó eséllyel kapnál ilyen, és ehhez hasonló rémségeket, gondolotam, hiánypótlok, nehogy azt hidd, hogy egy terhes nőnek könnyű dolga van.:))

A bejegyzés trackback címe:

https://brillo.blog.hu/api/trackback/id/tr88433462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MissBingley 2008.04.21. 13:33:36

Amilyen állapotban vagyok, ne gondold, hogy nem küszködtem a könnyeimmel, mikor megláttam ezt a helyes kis csöppséget a helyes kis párnák közt ezen a helyes kis fényképen.

brillo · http://brillo.blog.hu 2008.04.21. 19:21:49

hűha, ilyen, amikor a fagyi visszanyal? hmm.
most rögtön fel is hívlak!
süti beállítások módosítása