rehab

Címkék: blog japán gyermek melóhely flowcsíra epegörcs

2007.11.26. 23:49

nos, gondolom, senki sem fulladt bele az izgulástól kicsorduló nyálába, hogy vajon hogyan alakultak a japán kalandok, így hát bátorkodom további haladékot kérni; jó hír viszont, hogy -ha minden jól megy, márpedig rám férne!- nemsokára IGAZI fizetést fogok kapni!!! valódi státusz meg minden!! jeeeee!!!:-) szóval alakulnak a dolgok melóhelyen.
továbbá óriás-flow-projektek keretében a minap szétszereltem gyermek járókáját (khm... ideje volt már!) és felszögeltem egy bazi nagy képet a hálóba (warhol másolat, olaj, kissé nyomasztó, majd csinálok róla ide ízelítőt, de baromi jól néz ki), azért nem vagyok gyenge, lássuk be:-).
mi van egyéb... nem is tudom. újra fogom éleszteni a blogot, mert idegesítő, hogy azt a kényszert érzem, hogy nem írhatok addig ide semmit, amíg be nem fejezem a japános cuccot. márpedig hozott valaha valaki efféle szabályt!? könyörgöm, hiszen ez a saját blogom!!? hát, igen.. erre inkább nem reagálnék.
hm hm *szerző gondolkodik*
most nem jut eszembe semmi érdemleges. még mindig vannak epe (???) görcseim. ez érdekel valakit?? hm. meg nemsokára lesz egy szipiszupi hand made pulcsim, fotó szintén várható (hehe). meeeg... meg meg... nem igaz, hogy tényleg nem történik velem semmi??
most, hogy felszabadítottam magam a folytonosság kényszere alól, asszem többet fogok ide írni. egészen megkönnyebbültem!:-)
ps. fater ma átadta (kapaszkodni! pendrájvon!!!) a nála lévő japán képeket, majd teszek fel olyat is, amin látszódom. végtére úgyis csak az ismerőseim olvasnak, az ismeretlenek meg úgyse ismernek... szóval tökmindegy

A bejegyzés trackback címe:

https://brillo.blog.hu/api/trackback/id/tr64243157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jencóó 2007.11.27. 23:11:27

Várom má a képeket amiken rajta vagy. Holnap tal, és kiskátééé. Gondolkodom hol blogoljak, miután átrakom a blogom, de megnéztem a blog.hu-t és zavarbaejtő rengetegséggel találhatók magyar blog-oldalak. Nem is tudom, humm humm hömm. Lehet mégis maradok a mySpace-nél? nemmm tom. Megyek inkább szunya.
Jenci
süti beállítások módosítása