Ohh, Zsizsi! Zsizsiiii!*

Címkék: film

2007.08.12. 23:13

Most néztük meg ***val a Gigi-t. rémlik, mintha láttam volna, de akkor vajon miért nem emlékeztem rá? Tutira, mert a tcm-en láttam, angolul.. úgy azért más. Tutira a felét se értettem:) ja, jó volt. csak fasz tudja, miért fakadnak dalra 10 percenként? És miért olyan hosszan!? És akkor legalább miért nem szteppelnek hozzá???!!

Tök jó lenne, ha az ember, ha támadna jártában-keltében mondanivalója, csak hopp, dalrafakadna, és körbetekerődzne egy villanyoszlop körül, és mindenki csak úgy dalolna az utcán, amikor neki jólesik, és ez lenne a világ legtermészetesebb dolga... hm. VAJON miért nincs ez így???

*szegény Gigi. nem is tudja, hogy magyarul a neve kísértetiesen hasonlít egy gusztustalan kis kártevőre, ami a gersli között bújik meg, ezért nem kapok a nagymamámtól paradicsomlevest gerslivel, mert egyszer ott voltak a kis rohadékok a zacskó alján, a kis tetvedékek, vajon tudja-e Gigi, hogy a neve majdnem pont úgy hangzik, mint az, hogy zsizsik???

A bejegyzés trackback címe:

https://brillo.blog.hu/api/trackback/id/tr30138495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása