kulturált jóestét!

Címkék: könyv alkohol woody

2007.08.03. 21:32

ami ez esetben egy jókora adag forraltborból fog állani, és némi szellemi táplálékból (a 24, nyaralás miatt kihagyott részeit nézzük woodyval, dvd-ről illetve a gépén - ott legalább rá lehet közben gyújtani!!), és -remélem!- gond nélkül bevágom a szunyát ezek után.
mmmm.

bár továbbra is bűntudat gyötör, hogy belesüppedek a bunkók és olvasatlanok kénszagú bugyrába, de micsináljak, ha annyi erőm van, mit egy fűszálnak; fogjuk rá az időjárásra. ha talán odakészíteném a könyvet (a telepakolt) éjjeliszekrényemre (amin nincs olvasólámpa?! ahh! a romlás diszkrét megnyílvánulásai!), talán gyakrabban jutna eszembe, hogy olvassak, így gyakrabban jutna eszembe, hogy "áh, majd holnap!", vagyis gyakrabban törne fel bennem a már említett kínzó bűntudat, s talán elérné azt a szintet, hogy ne érje meg ezzel együtt élni? kipróbálom. talán majd ha már a könyv címét sem lehet elolvasni (pedig jó vastag fekete-betűs!) a rárakódott portól, kellően elszégyellem magam.
szurk-szurk.

addigis bacchus tiszteletére nekilátok.
üdv, még jelentkezem!

A bejegyzés trackback címe:

https://brillo.blog.hu/api/trackback/id/tr28131778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása