időjárás-jelentő néni

Címkék: tv döbbenet ízlés mamám

2008.01.17. 01:04

el sem hiszem! most lett vége a tényeknek, és időjárás: gaál noémi. már hallom a hangját (tra-la-la-la), előre félek, de nem! láss csodát: életemben először láttam gaál noémit normálisan kinézni.
a problémám a következő:
adott egy nő, aki jól néz ki: csinos, jó alakja van, mittomén, szóval egészen jól mutat. és erre a nőre folyton gázabbnál gázabb ruhákat aggatnak. valami mindig előnytelen rajta. pedig a nő tényleg rendben van, de nem értem, a stylist talán vak?? vagy csak ennyire tehetségtelen???
na mindegy.
ma legalább az is kiderült, hogy van remény!
mamámmal is próbáltam már amúgy a kérdést megvitatni, ő csak annyit mondott: "jaa, tudom melyik az a nő... amelyiknél csak az időjárásra nem lehet figyelni, annyira elvonja a figyelmet.." hát igen:-)

A bejegyzés trackback címe:

https://brillo.blog.hu/api/trackback/id/tr12300355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szilva 2008.01.23. 23:34:30

Nemtom, miért, én szóról szóra azt gondolom, amit Te - csak éppen Pataki Zitáról. Sztájlisztok és pofonok, vagy mi.

p 2008.01.27. 18:45:11

hát, végülis nem néz ki rosszul a noémi, de ruha ide vagy oda, a picsás hangjától kiráz a hideg. mérsékelten kapcsolódik ide a tavalyi év végének számomra díjnyertes elszólása (remélem legalábbis nem szándékosan hangzott ez így el). 20-a körül ugyanis a tv2 másik időjelentő üdvöskéjének, az onjutha juditnak sikerült úgy fogalmaznia, amikor azt akarta mondani, hogy iszonyat hideg lesz, csak nem fog esni a hó, hogy "A havazástól eltekintve igazi téli idő várható." :)
süti beállítások módosítása