just another hülye hétfő

2007.07.09. 08:22

aki nyomon követi itt az eseményeket, tudni fogja, micsinálok ma délelőtt.
igen...
... felhívom ordibálva a könyvesembert, hogy hol a fenében van már a szipiszupi szakkönyvem!? (az előző részek tartalmából: felhívtak péntek reggel, ma jön a könyv, minden rendben van-e, mondom ja, erre persze se könyv, se semmi...)
ehh
majd jelentkezem a fejleményekkel.
üdv!
ps. jenci, küldjek kardamomos teát, vagy majd megkóstolod, ha itt?

A bejegyzés trackback címe:

https://brillo.blog.hu/api/trackback/id/tr89114416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jenci 2007.07.09. 18:04:47

Küldhetsz 1-et de ha csak könnyű küldeni pl filteres. Holnap rámszakad az OTP (ami finnéknél Nordea)... talán még csak 500szor mondtam! Egész nap ma is azon agyaltam, hogy holnap (4kor végzek) hogyan fogok _epret_ venni (8,40€/kg!) meg szőlőt, abból 5-6€/kg. Epret veszek, szőlőt, és egy nagy habos cappuccino-t fahéjjal a tetején. Aztán kimegyek a tengerpartra, és epret eszem, napozom, szőlőt eszem és úszok. IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEN! ha ha Szerdán meg finnvizsga. Para... így rontják el a keddem.
süti beállítások módosítása