ismét jártam dr.hard-nál, megint tömött, ezúttal nem fájt, mert jó sokat vártunk, hogy hasson az injekció. hurrá. így kell ezt csinálni. sajnálatos viszont, hogy igazam volt, mert mondtam neki, valami nem stimmel az előző munkájával, mintha lötyögne meg beakad, ha rágok... megnézte, hát nem kitört egy darab tömés? legalább garanciális.

ma voltunk gyermekkel kiállításmegnyitón (biztos, ami boztos, megkérdeztem g-t, nem zavarná-e gyermek jelenléte, és ő biztosított, saját unokái is jelen lesznek, úgyhogy nincs mitől tartani), a legnagyobb csöndben azért gyermeknek sikerült megkérdeznie: "miért nem kell levenni a cipőőőőt?" :-) amúgy nagyon jól viselte magát, igazán meg vagyok vele elégedve, a képek pedig valóban nagyon szépek voltak, érdemes volt.

más újság nagyon nincsen... voltunk woody haverjának a meglepetés partiján, olyan jól sikerült, hogy a sok-sok barát több órát várt az ünnepeltre, akit nem sikerült semmiféle csellel-trükkel lecsalni a bulira... hehe. legalább tényleg meglepődött.
hoztunk haza gyermeknek gázos lufikat, reggel, amikor meglátta, úgy megörült nekik, hogy nincs az a sokpénzbe kerülő ajádék vagy csili-vili cucc, ami felért volna ezzel a két lufival... szóval volt nagy örömködés.

hát, kb. ennyi.

A bejegyzés trackback címe:

https://brillo.blog.hu/api/trackback/id/tr16331870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása